Jannice

Tjejkväll!

Hej!
Hoppas att allt är bra med er ♥
Min huvudvärk är tillbaka och igår fick jag gå hem från jobbet efter halva dagen för att jag inte stod ut längre. Det blev lite bättre under kvällen men imorse var den tillbaka igen, har inte lika ont som igår men har ett ständigt tryck som inte riktigt vill ge med sig.

Skönt att det äntligen är fredag, det blir en lugn helg utan några särskilda planer.
Tanken var att jag skulle iväg på en tjejfest ikväll men det blir en lugn tjejkväll hemma med barnen istället. Mats ska iväg till en kompis och blir borta hela eftermiddagen och kvällen.
Vi tjejer ska äta tacos och sedan gissar jag på att vi hamnar i sofforna hela högen och har det skönt ♥

Hoppas ni får en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.