Jannice

Han lämnade mig för en annan man

God morgon! Hoppas ni har sovit gott inatt. Jag vaknade upp med så mycket känslor i min kropp, jag var så ledsen, besviken och sårad.
Jag drömde att Mats lämnade mig för en annan, en man som är 13 år yngre än oss.
Det var en söndag och vi skulle åka iväg på en lång bussresa tillsammans hela familjen för att titta på en viktig fotbollsmatch som Nora skulle spela. Vi skulle vara borta i ett dygn och medans vi höll på att packa i ordning väskorna så sa Mats att han var tvungen att åka iväg en snabbis och fixa en sak.
När han gått utanför dörren så ringde han mig och sa att han inte skulle åka med och att han inte kommer tillbaka till oss för att han ville vara med den här killen istället. Det skulle ju inte vara några problem för mig att ta hand om barnen själv framöver.
Det var så hemskt. Och som vanligt så tar det ett tag att fatta vad som är dröm och verklighet när man vaknar så när jag såg Mats på andra sidan av sängen så blev jag arg och ledsen på samma gång.


Min älskade familj ♥

Jag drömmer så konstiga drömmar ibland och jag undrar vad dom egentligen betyder?
Jag berättade för Mats om min dröm och han blev så full i skratt.
Vi pratade lite om hur det skulle vara om vi skulle lämna den andra för någon annan. Skulle det kanske vara lättare att acceptera om vi träffade någon av samma kön? Alltså att jag träffade en tjej eller Mats en kille.
Vad tror du, skulle det vara lättare att acceptera om din partner ”bytte lag”?


Tack för att du är du!

Vi kan inte föreställa oss ett liv utan varandra. Det skulle bara kännas konstigt. När vi kysste varandra för första gången så var det som i en film och allt kändes så rätt från första början.
Allt gick väldigt snabbt men vi visste nog redan då att vi var gjorda för varandra så det fanns inget att tveka på.
Vi har varit tillsammans i nästan 15 år, snart halva våra liv. Jag har hittat rätt i livet och är så tacksam för att jag följde med Elin på den där festen den 6:e september 2002 ♥
Det var där allt började!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.