Jannice

Onsdag.

God morgon!
Det ser ut att bli lika härligt väder idag som igår och gatorna är snart helt fria från grus. Morgonpromenaderna blir bara härligare och härligare!
Igår var tjejerna ute och cyklade efter middagen och Freja tycker att det är superkul. Snart kan jag ta med henne på längre promenader, inbillar mig att det inte är lika jobbigt för henne att cykla som att gå.

Idag tänkte jag ta en sväng på stan under lunchen, jag behöver köpa lite småsaker och så får jag röra lite på mig och suga in lite D-vitamin samtidigt.
En av sakerna som jag älskar med Härnösand är att det är så himla nära till allt. Och så är det så galet vackert här under sommaren ♥
Jag är inte uppvuxen här men jag känner mig som hemma och jag trivs väldigt bra.
Nackdelen är att det inte händer så mycket och ibland önskar jag att jag bodde närmare Stockholm där det finns ett lite större utbud av roligheter.

För precis ett år sedan höll vi på att planera inför ett flytt till Karlstad. Vi hade sagt upp lägenheten och stod utan både jobb och bostad där nere. Vi tänkte att det fick lösa sig efter vägen.
Vi (mest jag) fick mer och mer panik för varje dag som gick då ingenting dök upp så vi drog i handbromsen och tänkte att vi skulle börja i rätt ände istället. Samma dag som vi beslutade oss för att stanna kvar i stan ett litet tag till så dök vår fina lägenhet upp och vi hade turen att hamna först i kön och fick den.
Jag älskar vår lägenhet och trivs hur bra som helst. För mig känns det som att det var rätt beslut att stanna kvar i stan och att allt hände av en anledning.

Det jag kan känna mig ledsen över med att det inte blev någon flytt är att vi fortfarande bor alldeles för långt ifrån våra underbara vänner Per och Marie.
Men nästa vecka träffas vi äntligen igen ♥

Hoppas ni får en fin onsdag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.