Jannice

Hon cyklar!

God morgon! Det blev en sen kväll igår, vi kunde inte sluta titta på den nya serien så vi kom inte i säng förrän vid 22.30.  Annars brukar vi lägga oss vid 21-21.30.
Jag somnade med världens huvudvärk och vaknade upp med samma. Igår blev jag nästan lite orolig, jag brukar väldigt sällan ha ont i huvudet men nu har jag haft huvudvärk varje dag i en veckas tid och igår pulserade det så hårt så att det kändes som att huvudet skulle explodera när jag rörde mig. Känns som att jag har fått sämre syn den senaste tiden också och jag har svårt att hitta fokus många gånger.
Huvudvärken kanske kommer därifrån? Det var några år sedan jag köpte mina glasögon så det är nog dags för både mig och Mats att köpa nya.

Igår efter middagen gick vi ut en stund så att Freja skulle få prova cykeln utomhus. Jag trodde att vi skulle behöva springa bredvid henne för att hålla lite koll så att hon inte ramlade men hon satte sig på cykeln och drog iväg som om hon aldrig gjort något annat. Det var ju ingen konst att lära sig att cykla!
Det finns en video på min Instagram för den som vill se :]

Vi har knappt övat med henne alls utan hon rullade omkring lite hemma i lägenheten i några dagar och lärde sig helt själv!
Både Freja och jag är rätt så malliga nu ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.