Jannice

En krispig morgon


God morgon! Är det någon fler än jag som haft svårt att sova de senaste 2 nätterna. Jag brukar inte ha något problem med att sova annars men nu vet jag inte alls vad som hänt. Jag vaknade flera gånger i timmen inatt mellan 00-05. Hade svårt att komma till ro och låg och vände och vred på mig i evigheter varje gång jag vaknade till.
Mitt alarm hann ringa en gång men sedan stängde jag av det helt för att försöka sova en stund till men det var ingen mening.

Jag klev upp 05.20 och åt frukost hemma för ovanlighetens skull. Vi hade fått en gratis tidning också som jag bläddrade igenom.
Det blev en lugn och skön start på dagen och idag jobbar jag hela dagen. Skönt att äntligen få något gjort på jobbet, högarna växer och vi behöver få undan en del. När jag jobbar halva dagar så hinner jag knappt komma igång innan det är dags att gå hem igen.

Jag tog en promenad till jobbet och lyssnade på en podd under tiden, Paula och Hugos podcast, en riktigt skön podd tycker jag! :]
Jag trodde att det skulle vara lite varmare än vad det var så när jag hade kommit halvvägs så längtade jag bara in till värmen. Öronen var som isbitar när jag kom fram.
Men det var uppfriskande och skönt att röra lite på sig!

Nu har solen kommit fram så jag ser fram emot en liten promenad till på lunchen.
Hoppas ni får en fin dag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.