Jannice

VÅR, STORM OCH VAB!

Hej!
Hoppas ni haft en trevlig helg och måndag. Jag minns knappt vad jag gjorde i helgen, dagarna bara flyger förbi. I lördags kikade jag iallafall på när F00 spelade en match under förmiddagen och på eftermiddagen fick jag äran att vara coach när de hade sin andra match. Tjejerna spelade väldigt bra men det blev tyvärr en förlust och den kan jag ta på mig ;]
Annars har vi bara tagit det lugnt, jag har vabbat med Freja som fortfarande inte är riktigt pigg. Hon har ingen feber men är väldigt snorig och får en jäkla hosta så fort hon anstränger sig.
Tror att hon har smittat mig också, har en jäkla huvudvärk och har ont i halsen och känner mig allmänt konstig i kroppen.
Jag är hungrig men blir illamående bara jag tänker på mat.
Idag har jag en ångestklump i bröstet också efter jobbiga drömmar inatt. Jag har drömt en liknande dröm tidigare och jag hoppas för allt i världen att nattens drömmar inte innebär samma sak som då!

Om Freja är mysig i vanliga fall så har hon varit ännu mysigare de här dagarna. Hon vill bara kramas och vara mig nära hela tiden.
Vi har sovit lite längre än vanligt, legat kvar i sängen och myst, tittat på tv:n och byggt med lego ♥


En av världens vackraste tjejer! ♥

Igår blåste det storm här hemma i stan, fasaden på ett hyreshus gick sönder och det låg soptunnor utspridda efter vägarna. Helt galet!
Men stormen tog med sig våren tror jag, nu är det helt bart på vägarna och det är bara på något enstaka ställe som jag har sett att det finns lite snö kvar. Underbart.
Nu är det hög tid att ta fram cyklarna och börja plocka undan alla vinterkläder! :]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.