Jannice

Bästa helgen på länge!

God morgon!
Vilken underbar helg jag har haft, synd att den skulle gå så himla snabbt bara.
Fredagskvällen är svår att beskriva i ord. Jag vet inte hur många gånger håret på kroppen reste sig under kvällen. Jag njöt av varje sekund i Fjällräven center ♥
Som jag skrev i fredags, det spelar ingen roll hur många gånger jag ser Stiftelsen eller Takida live. De levererar varenda gång och jag blir aldrig besviken!
Jag satt med ett leende på läpparna och ett bultande hjärta hela kvällen.

Hoppas på att få se mer i sommar! ♥

I lördags for jag och Freja ner till Malin på ett spontanbesök och sov över. Trots att både jag och Malin (mest jag) var väldigt trötta så hade vi väldigt mysigt och tjejerna var väldigt glada över att få träffa varandra igen :]
Igår kom även Emelie och Olle dit och det var kul att vara nästan alla syskon samlade för ovanlighetens skull ♥ Jag vet inte vad som hände när Emelie och Olle kom men både dom och barnen blev som galna. Jag och Malin bara tittade på varandra, skakade på huvudet och skrattade.
Som vanligt var det väldigt jobbigt att åka därifrån, det blir alltid så himla tomt!

När vi kom hem till stan igen så åt vi middag och sedan for jag och Amanda iväg på hennes sista innebandyträning för säsongen. Den viktigaste matchen på hela året väntade, en match mellan barnen och mammorna! Barnen vann efter en strafftävling och jag har nog aldrig hört tjejerna jubla så mycket förut! Vilken glädje!

Jag har skrattat massor och fyllt på med en härlig energi i helgen även om jag känner mig helt slut idag. Jag skulle ha behövt en söndag till..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.