Jannice

Ett vårtecken!

God morgon!
Jag vet inte vad det har blivit med mig men jag har så himla svårt att komma upp på morgonen. Jag har en period nu när jag drömmer väldigt intensivt och igår kväll väckte Mats mig efter att jag hade sovit i någon enstaka timme och då var jag dyngsur i svett! Jag har svettats mer än normalt den senaste veckan och jag har ingen aning om vad det beror på. Det kanske är åldern?
Men jag har inga problem med att somna på kvällen iallafall, jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.
Det är snart 2 månader sedan jag gjorde den där sömnutredningen så testresultatet borde komma snart. Kanske finns det något svar där på varför jag är så himla trött?

Annars så mår jag bra. Det slog mig igår hur jäkla bra jag faktiskt har det. Jag har en fantastisk man som jag älskar mer och mer för varje år som går. Vi har snart varit tillsammans halva våra liv, hur många får egentligen uppleva en sån stark och varaktig kärlek med en partner? Vi har berikats med tre helt underbara tjejer som varje dag fyller mitt hjärta med så mycket kärlek och stolthet ♥
Vi kanske inte har så mycket av värde i materiella ting men vi har varandra och vi är ett otroligt starkt team. Vi umgås gärna med varandra och har väldigt roligt tillsammans.
Jag har det oförskämt bra men ibland glömmer jag bort att faktiskt uppskatta det.

Just idag mår jag väldigt bra och känner ett härligt lugn inombords. Solen lyser och det ser ut att bli ett magiskt väder.
Idag var även den första dagen som jag var tvungen att dra ner persiennen inne på kontoret för att kunna se något på skärmarna.
Det om något är ett säkert vårtecken!

Ser fram emot en skön promenad på lunchen.
Våren, du är så välkommen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.