Jannice

Äntligen fredag!

Jag älskar fredagar i vanliga fall men just idag älskar jag den här dagen extra mycket.
Den här veckan har känts så himla tung, det har varit en kamp att komma upp på morgonen varje dag och idag var inget undantag.
Inatt har jag dessutom drömt helt sjuka drömmar, jag har vissa perioder när jag drömmer väldigt mycket. Och det är inga trevliga drömmar.
När jag vaknade upp imorse var jag helt slut i kroppen.

Vill ni veta hur det gick hos sjukgymnasten igår? Ungefär lika bra som förra gången, han har fortfarande ingen aning om vad som kan vara fel med mina ben.
Jag har fått nya övningar med mig hem iallafall men det är för att stärka bålen. Vet inte om det kommer att hjälpa domningarna men det är ju aldrig fel att ha en stark bål.
En övning som jag ska göra heter musslan och jag höll på att garva ihjäl mig när jag låg där på britsen och han berättade detta! ;]
Jag har bokat en tid hos en akupunktör/kiropraktor nästa vecka. Får se om han kanske kan hjälpa mig lite bättre. Vill känna mig stark och hel igen!

Just nu ser jag fram emot att få hämta Nora vid tåget i eftermiddag, komma hem och slänga på mig myskläderna, äta tacos och ha en riktigt mysig kväll med hela familjen ♥
Imorgon och på söndag har vi de sista matcherna och jag hoppas att vi får avsluta den här säsongen på bästa sätt. Med en skön serieseger som vi dessutom kan fira på hemmaplan!

Hoppas ni får en fin helg ♥

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.