Jannice

Konstiga känslor

Igår hade jag en mindre bra dag på jobbet. Dagen började med att jag försov mig, jag vaknade inte utav något av alarmen som jag hade ställt utan vaknade av mig själv vid 7 då jag tyckte att det var lite väl ljust i rummet.
Vid 7 brukar jag redan vara på jobbet men jag tog det lugnt och kom i bra tid innan telefonerna öppnade iallafall.
Jag har haft problem med mitt kort för att logga in i datorn några dagar och igår funkade det knappt alls så jag fick inte så himla mycket gjort. Sånt kan verkligen störa sönder mig!
Nu har jag fått ett tillfälligt kort i väntan på ett nytt så idag kan jag jobba minsann  :]

Men dagen hade sina ljusglimtar också. Jag blev bjuden på väldigt god lunch och jag hade en väldigt mysig kväll med familjen trots att vi saknar en familjemedlem hemma ♥
Nora for till en kompis som bor en bit härifrån i tisdags och kommer inte hem igen förrän imorgon. Hon åkte dit med tåget och det gick hur bra som helst! Jag hoppas att det går lika bra imorgon ;]

Idag ska jag tillbaka till sjukgymnasten, får se om han har något nytt att komma med. Stretchövningarna jag skulle göra gjorde benen värre så jag gav upp den biten.
Tror i vilket fall som helst att han inte kommer att kunna ”bota” mig innan helgen så jag kommer att spela matcherna ändå även om jag får ont. Det gick bra att träna i tisdags iallafall och jag hoppas att det går lika bra ikväll med!

Jag har en konstig känsla i kroppen idag, en känsla av att jag väntar på någonting och en slags oro över något. Men jag har ingen aning om vad det är.
Känner mig också nervös av någon konstig anledning. Och lite stressad.
Det får väl vara en sån dag helt enkelt, det brukar släppa förr eller senare!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.