Jannice

Det blev en operation och nu är han hemma igen ♥


En bild från 2014 som min syster har tagit på mig och Freja ute hos pappa ♥

Det blev en operation för Mats igår som tur var, operationen hade gått bra och vi fick hämta hem honom redan igår kväll!
När jag pratade med honom vid 17-tiden så kände sig oförskämt pigg och jag hörde på hans röst att han mådde mycket bättre. Men när vi kom dit vid 20 så hade han väldigt ont efter operationen.
Både i magen och ryggen men även i axeln. Det är vanligt att man får en koldioxidförgiftning(?) när kroppen har varit uppblåst men det ger förhoppningsvis med sig så snart som möjligt ♥

Vi gick och lade oss direkt när vi kom hem för vi var väldigt trötta, Mats kunde inte ligga i sängen för att den var för mjuk så han lade sig på soffan istället och han har faktiskt fått sova några timmar inatt.
Jag somnade så fort jag lade huvudet på kudden och det var vid 21.45. Vaknade till någon gång under natten och kollade på klockan och sedan somnade jag om igen. När alarmet ringde imorse så orkade jag inte ta mig ur sängen så jag tog en liten sovmorgon och klev inte upp förrän 06.15.
Jag var och är så sjukt trött. De senaste dagarna har jag varit jättetrött i huvudet men ändå speedad i kroppen. Idag är jag som förlamad hela jag av trötthet.
Tänkte försöka vila en stund när jag kommer hem från jobbet så att jag orkar träna ikväll, det blir första träningen för mig på typ 2 veckor och jag hoppas att jag håller ihop.
Vi har dom sista seriematcherna till helgen och jag vägrar att missa dom. Går jag sönder där och då så gör det ingenting. Men fram tills dess vill jag vara så hel som möjligt ;]

Starten på det här året har inte varit någon höjdare för vår familj men nu hoppas jag att det vänder och att vi slipper fler sjukhusbesök framöver!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.