Jannice

1 mars

God morgon!
Första vårmånaden är här och vädret är väldigt slaskigt. Igår gick det knappt att ta sig fram på vägarna så Mats fick skjutsa mig till jobbet idag. Det blev en mysig morgon när alla familjemedlemmar var samlade och jag fick följa med och lämna av alla barnen och önska dom en bra dag.
Tanken är att vi ska ha en friskvårdseftermiddag på jobbet idag med skidåkning och promenad så vi får väl se hur vädret är i eftermiddag, kan bli så att vi måste skjuta lite på det.
Oavsett väder så kommer jag varken att åka skidor eller ta en timmes promenad idag. Igår var mina ben som bortdomnade hela kvällen och det strålade och värkte i dom hela vägen från ryggslutet och ut i tårna. Jag ska tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka så jag får se om han har någon idé om vad mina domningar beror på då. Sist hade han ingen aning utan jag fick order om att göra vissa stretchövningar som jag följer men än så länge är det ingen förbättring i benen mer än att jag är liiite rörligare i vänstra höften och att kylskåpet börjar mjukna upp lite ;]

Jag var ju även till sjukgymnasten igår men då med Nora för att kolla läkningen av nyckelbenet osv. Det verkar läka ihop väldigt fint och hon har inte ont längre men är lite rädd för att göra vissa rörelser.
Hon fick med sig ett träningsprogram och gummiband hem för att stärka upp musklerna kring axeln, skuldrorna och för att få en bättre hållning. Kan hända att jag också behöver göra lite av dessa övningar, min och Noras hållning är ungefär lika bra!
Det hon ska tänka på är att inte ge sig in i några kontaktsporter förrän om 2 månader då nyckelbenet är riktigt läkt.
Freja var också med in till sjukgymnasten och han sa att Freja måste vara den snällaste lillasystern som finns, förmodligen för att hon var så tyst och lite blyg. Han ska bara veta vad hon kan visa för sidor ibland. Men jag håller med, hon är en väldigt snäll och härlig tjej för det mesta ;]

Jag har sovit kasst de senaste 3 nätterna och längtar efter att få en hel natts god sömn. Igår kväll kom jag i säng alldeles för sent och när jag väl hade somnat så kom Freja in till oss så att jag vaknade igen. När jag hade hämtat hennes kudde och kissat så fick Mats världens hicka. Det ekade genom hela lägenheten och hela sängen gungade. Till slut så somnade jag om men vaknade vid 3 igen av att jag hade svårt att svälja och hade ont i halsen. Har fortfarande ont i halsen och känner mig inte riktigt kry men jag hoppas att det bara är något tillfälligt!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kika på lite serier med familjen och försöka komma i säng i bra tid :]

Känns som att det kanske blev ett litet gnälligt inlägg idag och det var inte riktigt meningen.
Livet är rätt härligt ändå trots min lite smått sjuka kropp ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.