Jannice

Träningen jag saknar

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott inatt. Jag somnade inte förrän närmare tolv men jag fick sova helt ostört fram till 3 iallafall och det är värt mycket. Vi tränade fram till 22 igår och jag har alltid lite svårt att komma ner i varv efteråt så det blir att jag ligger och stirrar in i mobilen lite för länge och sedan snurrar jag runt några varv i sängen för att hitta en bekväm ställning innan jag till slut kan somna.
Jag hade en härlig dröm imorse innan alarmet ringde, jag drömde att jag var på gymmet och körde någon form av gruppträning som var jätterolig.
Jag längtar verkligen efter gymmet men som det ser ut just nu så blir det svårt att klämma in i vardagspusslet. Innebandyn tar ganska mycket tid och jag vill gärna ha en ledig kväll i veckan när vi inte har några träningar alls att åka iväg till.

I somras när Freja hade gått på sommarlov så var jag på gymmet nästan varje morgon vid kl 6 för att hinna träna innan jobbet. Det var en skön tid att träna, jag var nästan själv på gymmet och jag fyllde på med en massa energi inför dagen. Nackdelen var väl att jag inte var så stark i musklerna vid den tiden på dygnet. Men det är något som jag verkligen saknar, morgonträningen.
Förhoppningsvis kommer det en tid snart när Mats kanske kan lämna Freja några morgnar och då kan jag passa på att träna innan jobbet! :]
Just nu känner jag mig bara uppblåst, slapp och jag har tappat nästan all styrka som jag hade där.

Något mer som jag saknar är löpträningen. Även om det var grisjobbigt många gånger så var det så jäkla härligt efteråt! När man springer tillsammans med någon så blir allt så mycket roligare.
Jag sprang med både laget och med familjen flera gånger i veckan ♥

Jag och Nora hade en period i somras när vi tränade mycket hemma också. Vet inte riktigt var motivationen tog vägen men jag ska försöka hitta tillbaka till den på något vis.
Jag kunde göra armhävningar på tå, det kan jag inte längre..

Just nu har jag fokus på innebandyn men jag ska försöka få in lite mer fysträning också. Jag älskar känslan av att känna mig stark och pigg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.