Jannice

Helgen som gick


Den här utsikten möttes jag av från sängen när jag vaknade i lördags!

Hej!
Gissa vad vi har gjort i helgen!? Vi har spelat och tittat på innebandy som vanligt :]
I lördags förmiddag hade Nora match i 00-serien och på eftermiddagen hade jag bortamatch i Matfors. Familjen stannade hemma den här gången men mamma kom och kikade på mig/oss iallafall. Både Noras och mitt lag vann våra matcher så det blev en riktigt rolig innebandylördag.

Igår hade Amanda sammandrag i Sundsvall med 3 matcher så jag och tjejerna var borta hela dagen. Mats stannade hemma för att göra andra viktiga saker men det gick ingen nöd på mig.
Jag hade ju lite flyt under gårdagen och fick känna mig som 14 år och bli starstrucked igen. När ska det liksom gå över? Haha.. Amanda tyckte det var lite pinsamt att jag blev en aning generad när han var i närheten ;]

Om jag hade haft modet så hade jag gått fram och tackat för ytterligare en grym singel som släpptes i fredags! Nästa gång så kanske..

Amandas lag vann en match och spelade 2 oavgjorda. Jag har nog aldrig sett Amanda ta i så mycket som hon gjorde igår, hon var med i många närkamper och trycktes upp mot väggen en gång. När hon kom hem hade hon flera rivmärken på ena armen och jag tror hon gillar sina skråmor lika mycket som jag brukar gillar mina ;]

Här är nya singeln jag skrev om förresten, har du lyssnat på den än?
Visst är den bra? ♥

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.