Jannice

Dags att andas och försöka dra ner på stressen..

Igår kväll började jag plötsligt att må lite illa, kände mig frusen och skakis och sedan fick jag ett tryck över bröstet och det kändes tungt att andas. Det har varit lite mycket i livet den senaste månaden och jag känner mig mer och mer stressad inför jul.
Lägenheten är städad och julpyntad iallafall men vad hjälper det när vi inte ens ska vara hemma? Vi är inte klara med julklapparna än och jag vet knappt vad vi har köpt hittills. Vi måste börja slå in paketen och kolla vad det är som saknas. Några köttbullar är inte gjorda, jag har ingen aning om vad det är vi ska bidra med till julbordet och tomten har jag ingen koll på alls. Det är 4 dagar kvar till julafton va?
Och dagarna efter jul är ännu mer stressiga..
-Vi ska äntligen få umgås med Per och Marie som vi håller på att sakna ihjäl oss efter ♥
-Jag vill försöka hinna träffa den delen av familjen som vi inte firar julafton med
-Freja är bjuden på kalas
-Jag har en tid bokad på sjukhuset i Sundsvall
-Vi ska eventuellt åka på badhuset med mamma, Malin och barnen
Och den 29:e är det begravning..

Allt brukar ju lösa sig så jag ska försöka ta en dag i taget utan att bryta ihop!

Vad har vi gjort i helgen då?
I fredags var jag i Sundsvall större delen av dagen och på kvällen var jag på lagfest.

I lördags åkte Nora iväg på innebandyläger och vi andra låg i soffan i stort sett hela dagen och plöjde igenom 2 säsonger av SKAM. En riktigt bra ungdomsserie!

I söndags städade vi hela lägenheten, tvättade och bäddade rent i vår säng. Jag for och hämtade hem Nora från lägret och sedan kom mamma för att klippa tjejerna och lämna lite julklappar.
Och som dom kapade håret, allihopa! Dom blev så himla fina ♥

Under natten till igår så väckte Mats mig för att han inte stod ut med sina magsmärtor längre så då vi for ner till akuten. Det gick snabbt som tur var och vi var hemma i stan igen lagom till att tjejerna skulle börja göra sig klara för att gå till skolan. Han är fortfarande inte bra i magen men han fick lite starkare smärtlindring utskriven iallafall.
Freja är snorig, trött och lite hängig så jag var hemma och vabbade med henne igår. Vi låg på soffan och kikade på film och sov om vartannat.

Jag håller tummarna för att alla är pigga till julafton!

Så, nu har jag fått gnälla av mig lite.. tack för det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.