Jannice

När man råkar ha en snyggdag

wp-1481869407022.jpg

God morgon!
Imorse klev jag upp extra tidigt för att hinna fixa håret och sminka mig. Jag har inte sminkat mig på säkert över en månad, blir lätt så när man har fransförlängning :] Nu börjar dock fransarna att bli lite glesa igen och jag skulle egentligen behöva göra en påfyllning men jag vet inte hur jag ska göra. Får se hur det blir helt enkelt. Jag älskar fransarna och jag önskar att de kunde sitta kvar för alltid!
Varför har jag gjort mig extra snygg idag då?
Jo, för det första är det ju FREDAG! För det andra så ska vi ha en halv kontorsdag nere i Sundsvall och ikväll ska jag iväg på fest tillsammans med laget. Däremellan kommer jag inte att ha så mycket tid på mig att göra mig i ordning så jag tänkte om jag grundar nu på morgonen så är det bara att bättra på allt lite i eftermiddag så sparar jag inte lite tid!

Var längesedan jag kände mig så snygg och fräsch som jag gör idag och det boostar mig en hel del! Jag känner mig mycket gladare och piggare än vad jag kanske egentligen är ;]

wp-1481869494048.jpg

Jag har ju inte visat hur håret blev efter att jag färgade om det i söndags kom jag på nu. Lite mindre grönt och mer blått. Det är så svårt att fånga rätt nyans på bild men jag älskar färgen, den är lite metallisk på något sätt och har en väldigt fin glans i sig. Jag hade ingen möjlighet att bleka botten innan så utväxten är kvar men det gör inte så mycket. Jag trivs väldigt bra i blått men kan ändå inte låta bli att bli lite sugen på lila och rosa också. En blandning av allt skulle vara hur snyggt som helst!
Visst blev det bra?

Vet ni vad vi har för uppdrag i snällkalendern idag?
Var en aktiv lyssnare. Titta på den som pratar, visa att du är intresserad och lyssna noga. På så sätt visar du att allas tankar och röster är värdefulla.

Jag tycker att jag är en ganska bra lyssnare redan men jag kan alltid bli bättre. Jag ska verkligen tänka på att vara en aktiv lyssnare idag.. och alla andra dagar!

Det här kommer att bli en riktigt bra dag, det känner jag på mig!
Hoppas din dag också blir grym ♥
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.