Jannice

En enorm tacksamhet och så lite gnäll

Jag vill börja med att tacka er alla som har tagit er tid att rösta på mig. Jag vet att jag har varit väldigt tjatig och jag har verkligen försökt att fiska röster på alla sätt och vis men det är enbart för att jag så himla gärna vill det här :]
Ni är helt underbara som har tagit er tid att rösta varje dag och jag vet att det är många som håller tummarna för att jag tar hem det här nu.
Vet inte hur jag ska kunna visa min enorma tacksamhet till er men ett stort TACK hoppas jag räcker långt ♥
Vi får se när finalisterna presenteras men jag kommer såklart att meddela er om hur det gick oavsett om jag blir glad eller besviken.

wp-1465988808797.jpg

I övrigt mår jag inget vidare. Jag har ont i stort sett varenda kroppsdel men nacken och ryggslutet är värst. Jag har jag haft ont i snart en veckas tid och det har inte blivit bättre av att jag har varit så spänd de senaste dagarna. Huvudet värker och kroppen känns allmänt svag.
Jag stannade hemma från träningen igår för att jag kände mig så tömd på energi. Både psyket och kroppen går på sparlåga just nu och det får den göra ett tag. Vet inte om mina tjocka bihålor och den tjocka halsen är en reaktion på allt som hänt eller om jag börjar bli förkyld. Spelar ingen roll egentligen men jag hoppas att det ger med sig snart.

Så, nu har jag fått gnälla av mig lite och så går vi över till dagens lucka i snällkalendern där vi sprider lite glädje istället :]
Under dagens lucka står det: Dela med dig av något du tycker om. Det kan vara allt från en kul klipp du sett till ett gott recept du tillagat.
Tror jag vet vad jag ska dela med mig av men det kommer senare under dagen.

Ha en fin dag!
Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.