Jannice

Sprid positiva budskap!

God morgon!
Dagen igår blev en aning kaosartad, jag minns knappt vad klockan var när jag var tvungen att åka från jobbet för att allt kom så plötsligt. Jag var tvungen att hämta upp Freja som var nere i Birsta då Mats skulle åka vidare till Sundsvall.
Vi passade på att köpa en julgran som de inte hade hunnit med och sedan for vi och hem och kröp upp i soffan och hade riktigt tjejmys som Freja kallade det. Hon tyckte att det var jättemysigt att få ha mig helt för sig själv utan några syskon eller pappa hemma ♥

Jag kände mig lite låg under eftermiddagen och kvällen men träningen gick ändå riktigt bra och jag ser fram emot morgondagens match! Kaoset från igår har lagt sig en aning men jag har fortfarande kvar en oro i kroppen.

Under dagens lucka i snällkalendern står det så här: Sprid positiva budskap! Sätt upp en glad lapp för att sprida glädje, exempelvis i trapphuset eller på anslagstavlan i mataffären.
Jag har redan satt upp en del lappar här på jobbet och jag tror ingen har listat ut varifrån de kommer.. än.. :] Jag har sett många som har stannat upp och tittat på lapparna och gått därifrån med ett leende på läpparna ♥

wp-1480662472267.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.