Jannice

När man går in i den där väggen

wp-1480484693894.jpg

God morgon!
Igår hade jag en sämre kväll, dom kvällarna kommer någon gång ibland med jämna mellanrum. Vet inte om det har något samband med att mensen är på väg eller om det är något annat. Allt började under eftermiddagen på jobbet när jag gick in i en vägg av trötthet. Det är så svårt att beskriva känslan men det kryper i hela kroppen och ögonen går i kors. Det spelar ingen roll hur många gånger jag är uppe och rör på mig, tröttheten sitter ändå i och jag känner mig nästan full.
När jag kom hem så åt jag middag och sedan lade jag mig på soffan och sov en stund för att orka med träningen. När jag for iväg kände jag mig fortfarande lite full och vara otroligt seg i kroppen. Hade knappt någon ork alls men jag vet att jag brukar piggna till under träningens gång. Igår hade jag väldigt svårt att hitta fokus och det kändes som att ingenting funkade och jag var inte särskilt pigg i kroppen. Så otroligt frustrerande och när jag for hem så sköljde alla sorters känslor över mig. Jag fick dåligt samvete över att jag alltid är så trött och oftast måste vila efter middagen för att orka med kvällen, tid försvinner som jag borde spendera med barnen och Mats. Kände att jag kanske inte borde spela innebandy något mer för att jag inte har så bra bollteknik och inte presterar på den nivå som jag ”borde” enligt mig själv. Ja, jag kände mig allmänt eländig och ville bara försvinna ur min egen kropp ett tag.
Som tur var så hade jag Mats där som jag kunde vräka ur mig allt till och efter det så kändes allt lite bättre och lättare ♥

Igår var en dag när jag hamnade i en negativ spiral med fel fokus och tankar helt enkelt. Oftast brukar jag komma ur den själv men ibland behöver jag lite hjälp, som igår.
Är så tacksam för att jag har en man som känner mig bättre än vad jag gör och som alltid får mig att må bättre när jag har mina sämre dagar!

Idag mår jag bra och känner mig gladare.
Var dessutom först på plats på jobbet och fick chansen att njuta lite av mörkret i lokalerna ♥

wp-1480484700607.jpg

wp-1480484697694.jpg

Hoppas ni får en fin dag! ♥

Glöm inte att fortsätta att rösta på mig i Hårkontrolls modelljakt. På måndag utses finalisterna och jag vill så himla gärna ha en av dessa platser :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.