Jannice

En mysig onsdag

Som ni kanske redan vet så är onsdagarna hemma hos oss lite heliga. Vi behöver inte stressa med någon middag efter jobbet för att det är någon träning eller så utan vi kan göra det vi vill i den takt vi känner för.
Igår tog jag och Mats med oss Freja på Ica för att vi visste att tomten skulle vara där och dela ut en liten present till barnen. Vi sa inget innan till Freja om det innan vi kom dit utan det fick bli en glad överraskning.
När det blev Frejas tur att gå fram till tomten så var hon lite blyg så jag fick följa med henne, hon ville inte skaka hand och hon sa inte ett endaste ord utan bara nickade till svar på tomtens fråga om hon hade varit snäll och sedan fick hon en stjärtlapp. Efteråt tyckte hon att det var jättekul att hon hade fått träffa tomten även om det inte kändes som det just där och då ;]

Utanför butiken så hade de ställt upp tält där barnen kunde sitta och pyssla och ett tält där det fanns lite goda mackor, köttbullar och prinskorv att smaka på :] Det blev en liten men rolig utflykt som Freja pratade mycket om under eftermiddagen.

Vi köpte även med oss lussebullar, pepparkakor och julmust som vi åt till kvällsfika innan Freja skulle gå och lägga sig. Det blev en riktigt mysig onsdag och några julkänslor letade sig fram igen även om jag saknar snön. Tänk att det redan är första advent på söndag!

wp-1479967745479.jpg

På tal om något annat så börjar mitt hår att se ganska urtvättat ut, den blåa färgen som hänger kvar är så jäkla fin men den gröna färgen går mer åt det gula hållet.
Jag har fått hem en blå färg från underbara Therese som jag kan fräscha upp håret med så jag tänkte ge mig på det i helgen. Ska bli spännande att se vad det blir för nyanser sedan :]

wp-1479967748001.jpg

Kom ihåg att fortsätta rösta på mig och mitt hår i modelljakten. Jag vet att jag är tjatig men det är inte lång tid kvar nu innan finalisterna utses och jag vill så jäkla gärna ta mig hela vägen fram ♥
RÖSTA HÄR!

Hoppas du får en fin torsdag!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.