Jannice

Summering av gårdagen

Godmorgon!

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men den blev väldigt bra ändå. Jag skulle ju jobba någon timme övertid men på förmiddagen ringde tandläkaren och frågade om Nora kunde komma in med väldigt kort varsel då de hade fått ett återbud. Vi har väntat på att få en tid under hela hösten för att få träffa tandregleraren men inte hört något.
Efter mycket om och men så fick jag tag på Nora och vi kunde åka dit. De tittade i hennes mun och antecknade en massa koder som jag inte ens vet vad de betyder men det vi fick klarhet i är att hon ska ta bort strängen som hon har på insidan av tänderna nu och det kommer hon att få göra nästa vecka och sedan skickades en remiss till Sundsvall för att få sätta in tandställningen. Hon kommer att få räls både uppe och nere :] Det är väntetid såklart och vi har ingen aning om hur länge, jag räknar med att vi får komma tidigast till våren men det kan säkert dröja ett år också..

Efter tandläkarbesöket så skjutsade jag tillbaka Nora till skolan och sedan följde jag med Mats och hämtade Freja på förskolan. Jag kan räkna på en hand hur ofta det händer under ett år så det var riktigt roligt!
Vi åt en sen lunch tillsammans och sedan fick jag sällskap på jobbet resten av dagen.
Eftersom att jag flexade när jag var med Nora till tandläkaren så var det ingen mening att försöka få ihop några övertidstimmar eftersom att jag måste jobba en full dag först.
Men idag tänkte jag sitta kvar några timmar, får se hur länge jag orkar.. Man blir rätt trött i hjärnan av att sitta vid datorn hela dagen. Siktar på att få ihop 2-3 timmar iallafall :]

Innebandyträningen gick sådär för min del. Blir så himla frustrerad på mig själv ibland. När jag kom hem så försökte jag att inte lägga så mycket fokus på mina brister utan på mina styrkor och jag kunde somna med en skön känsla i kroppen.

Har sovit ostört hela natten och vaknade upp på ganska bra humör trots lite mindre sömn än tidigare nätter. Känner på mig att det kommer att bli en bra dag ♥

wp-1479277079098.jpg

Glöm inte att RÖSTA på mig i Hårkontrolls modelljakt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.