Jannice

En riktig skitkväll

wp-1474348374752.jpg

Kvällen igår blev en riktig skitkväll. Någon timme efter middagen så fick jag såna jäkla kramper i magen och var uppblåst som en ballong. Jag kunde knappt stå upprätt och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. För några år sedan fick jag konstaterat av en läkare att jag har IBS och det kom inte direkt som någon chock. Min mage har levt sitt egna liv sedan jag gick i högstadiet och jag är van vid att ständigt se gravid ut.
Det är det som har varit mitt största problem, att jag alltid blir så jäkla uppblåst och känner mig sprickfärdig. Jag har bättre och sämre perioder och jag tycker att magen har varit hyffsat okej den senaste tiden.
Kramperna som jag fick igår har jag aldrig varit med om tidigare. Så vidrigt!

Jag var tveksam till om jag skulle kunna träna men jag vet att magen brukar kunna bli lite bättre om man rör på sig. Innan jag for iväg så masserade Mats magen och försökte få igång den så att kramperna skulle släppa, det gick sådär. Väl på träningen så tog jag det ganska lugnt men vid varje steg som jag sprang så kändes det som att jag hade en tung sten som for omkring i magen. Under träningen så lugnade kramperna ner sig en aning men när jag kom hem igen som kom dom tillbaka.
Det tog ett tag innan jag kunde somna men när jag väl hade gjort det så sov jag utan avbrott hela natten.

Jag är fortfarande en aning uppblåst men inte alls som igår och kramperna är mest bara stickningar nu. Skönt!

Jag vet inte vad det var som utlöste allt igår men jag måste nog börja tänka mig för lite mer vad det är jag stoppar i mig för att undvika fler såna här anfall.

Idag är det fredag hörrni! ♥
Vi har en hel helg med bara en massa innebandy framför oss och det ska bli riktigt kul. Imorgon tänkte vi åka med Nora till Ö-vik för att se när hon spelar med F00 för första gången, så spännande!
Och på söndag har jag match i Iggesund. Det kommer att bli riktigt långa dagar så ikväll blir det nog en tidig kväll för oss allihopa :]
Vad ska du göra i helgen?

P.S. Glöm in inte att rösta på mig i Hårkontrolls modelljakt!
Du kan lägga en röst per mailadress om dagen fram till den 5:e december.
Klicka HÄR!
Tack ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.