Jannice

Tacksamhet

Godmorgon!
Igår hade vi en jättehärlig eftermiddag och kväll. Inga träningar stod på schemat så vi lagade mat i lugn och ro och sedan satt vi och åt och pratade ganska länge. Tycker att det är så skönt med en sån dag mitt i veckan :]

Nora fick även hem sin nya mobil igår, tomten kom väldigt tidigt i år och hon kommer inte att få några julklappar från honom på julafton. En deal som hon tyckte lät bra. Hennes förra mobil gick inte att använda längre, halva skärmen var sprucken och den slog av titt som tätt trots att den var nyladdad. Varför håller inte dagens mobiler mer än något år innan den måste bytas ut?
Hon blev väldigt glad trots att det inte var något äpple på den så jag hoppas att den funkar några år nu tills att hon har tjänat ihop sina egna pengar och kan köpa precis den telefonen som hon vill ha :]

wp-1478759040368.jpg

 

Jag har börjat med en ny rutin som jag tycker att fler borde testa. Varje morgon när jag vaknar så ligger jag kvar i sängen några minuter och tänker igenom några saker som jag känner tacksamhet över just där och då.
Ibland kan det kännas svårt att hitta något när jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen.
Ofta glömmer jag bort hur jäkla bra jag har det. Att jag har en säng att sova i, att jag alltid får vakna upp bredvid min man, att jag har 3 friska och underbara barn att säga godmorgon till, att jag har ett jobb att åka till t.ex. Några saker som är så självklara för mig som någon annan gärna önskar att de hade.
Det är så lätt att fokus hamnar på det man saknar istället för det man faktiskt har.

Vad känner du tacksamhet över just nu?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.