Jannice

DETOX

I helgen har jag verkligen haft en ’Sociala Medier Detox’. Jag har knappt kollat eller engagerat mig i sociala medier överhuvudtaget. Jag har ett enormt kontrollbehov och vill inte missa några inlägg eller bilder någonstans men jag har varken haft tid eller lust till att scrolla igenom mobilen just av den anledningen. Känns ganska skönt faktiskt. Jag lyssnade på en podd igår där dom pratade om just detta, hur vi lätt blir beroende av sociala medier och att vi vet mer om människor vi läser om på nätet än de som vi faktiskt känner privat. Har du tänkt på det på någon gång?
Jag älskar sociala medier och att lära känna människor över nätet men jag måste bli bättre på att vårda de relationer jag har i verkliga livet också.

Så vad har jag gjort i helgen då? Jag har umgåtts med min familj, hälsat på och grattat mamma, fyllt på fransarna, plockat fram och sorterat alla vinterkläder, skor och mössor, ställt undan cyklarna och bara haft det lugnt och skönt. Jag och Mats har börjat titta på Greys Anatomy igen så det har blivit några avsnitt av det också. När Freja var bebis så plöjde vi igenom alla säsonger som fanns då men sedan har vi inte hängt med i de säsonger som har kommit efter det. Hade glömt bort hur bra den serien är.

Det har snöat precis hela helgen och det skulle visst fortsätta några dagar till. Jag trodde inte att vintern skulle komma riktigt än men jag tycker det är rätt så mysigt än så länge med all snö :]

wp-1478501587049.jpg

wp-1478501583224.jpg

wp-1478501589861.jpg

Vad har ni gjort i helgen?
Har ni fått mycket snö än?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.