Jannice

Små tassande fötter

Strax innan jag skulle åka till jobbet så hörde jag någon som smög omkring i lägenheten, trodde först att det var någon av katterna men det visade sig att det var Freja som inte ville ha någon sovmorgon idag :]
Jag fixade i ordning några mackor och ett glas mjölk som hon fick fika framför tv:n innan det är dags för riktig frukost.
Jag fick riktiga julkänslor i kroppen när jag tände lamporna i vardagsrummet, det blev ett sånt ljus som man brukar få av ljusstakarna. Hade gärna krupit upp bredvid Freja i soffan men det får jag göra på fredag istället när jag är ledig ♥

Här kommer några mörka och gryniga bilder på nya vardagsrummet, visst blev det mysigt? :]

wp-1477980692862.jpg

wp-1477980686677.jpg

wp-1477980690190.jpg

Här inne hade vi alltså matrummet tidigare. Jag tycker att det blev mycket bättre än innan och det blev ett rum som jag vill vara i hela tiden!

Igår hade vi en asrolig träning, inga tränare var på plats så vi lekte av oss. Vi spelade alla sorters innebandy och skrattade hur mycket som helst. Efter den ordinarie träningstiden så var vi några stycken som stannade kvar för att skjuta lite och prata av oss. Tiden bara sprang iväg och plötsligt hade det gått 2½ timme!
När jag till slut hade varvat ner hemma så somnade jag med en skön känsla i kroppen, jag har så härliga lagkamrater ♥

Om någon timme så ska jag iväg till VC för att försöka få hjälp med min ständiga trötthet. Jag har varit trött så länge jag kan minnas.
När jag gick i skolan så somnade jag nästan varje gång när vi hade filmvisningar, föreläsningar osv. I gymnasiet var det inte ovanligt att jag la mig raklång över stolarna under rasterna för att vila.
När jag sommarjobbade så var jag tvungen att lägga mig ner på asfalten och blunda en stund under rasterna som vi hade. Det har fortsatt på samma sätt genom åren och det börjar bli riktigt jobbigt att jag alltid är så himla trött. Jag tar varje chans jag får till en powernap.
Vi får se vad farbror doktorn säger lite senare..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mja

    Vad mysigt! Den stora maskrosen som hänger upp alltså så fin! Visst hade ni en annan soffa typ divan förut?
    TACK för bilderna! Ha det så bra och hoppas att det går bra med farbrorn och att det löser sig med tröttheten.