Jannice

It’s friday!

Den här veckan har verkligen varit speciell. Inget har egentligen hänt men den har känts lång och jag har sprungit i både upp- och nedförsbackar.
Ser verkligen fram emot en rolig helg som väntar bakom hörnet. Imorgon har vi hemmamatch och på kvällen ska vi i laget bowla och sedan väntar en fyrmannafest. Vi kanske blir fler också men som det ser ut nu så är vi 4 st, det har vi varit förut också och det brukar bli roliga fester oavsett hur många vi är.
Men först ska fredagen avklaras, jag ska börja med lite nya arbetsuppgifter och sedan ska vi åka och möta upp mamma som ska ta med Freja till kusinerna i Bergsjö. Hon har funderat i en vecka på om hon vill åka med eller inte. När hon igår fick höra att de skulle baka i helgen så var det ingen tvekan längre ;]
Vi får ha lite stortjejsmys hemma ikväll då Mats ska titta på hockey. Det blir nog riktigt mysigt ♥

wp-1470038647968.jpg
Igår var jag och Freja på dejt. Freja var väldigt blyg till en början men det släppte efter en liten stund och då hade tjejerna jättekul tillsammans. Jag hoppas att vi kan träffas och umgås snart igen eftersom att även vi vuxna hade väldigt trevligt. Det var avslappnat och inga krusiduller, precis som jag gillar det!
Träningen gick också bra, jag kunde springa som vanligt men kände mig lite öm och stel efteråt. Jag är fortfarande lite öm men jag tror inte att det är någon fara inför morgondagens match :]

Nu kickar vi igång den här dagen och rusar mot helgen! :]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.