Jannice

Överraskningar!

wp-1474953033020.jpg
Tänk att Freja vaknar upp lika glad varje morgon :] Själv har jag en dag när jag bara vill lägga mig under ett täcke och ligga kvar där hela dagen..

Jag har ont i nästan varenda kroppsdel efter träningen igår, är så förbannat trött och känner mig lite nere av någon anledning. Men så är det ju tisdag också och jag har sovit alldeles för lite inatt. Jag har dessutom vaknat upp några gånger och haft smått panik och varit kissnödig. Jag har drömt 2 drömmar som jag kommer ihåg och som kändes så himla verkliga.. Jag blev oplanerat gravid i båda drömmarna! Inte den överraskningen jag skulle vilja ha i verkligheten tyvärr eftersom att jag förmodligen aldrig skulle kunna tänka mig att göra en abort och jag känner mig väldigt klar på barnfronten.

Freja fick däremot en riktigt rolig överraskning nu på morgonen. Hon ska börja åka skridskor med förskolan idag men vi har inte fått tag på några i hennes storlek så vi sa till henne igår att hon förmodligen inte skulle kunna åka just idag utan att hon får vänta till nästa vecka.
Men efter att Freja hade lagt sig igår så var det en tjej som skrev att hon hade hittat ett par som skulle passa.. DEN LYCKAN!! Jag slängde mig i bilen så att jag hann hämta dom innan min träning.
Tror ni att Freja blev glad när vi visade skridskorna imorse? :]

wp-1474953027779.jpg

Freja har längtat som en galning efter att få åka skridskor med supergruppen och jag är så himla glad att allt löste sig i sista stund så att hon också kan åka idag ♥
Ska bli kul att få höra om allt i eftermiddag.. :]

Hoppas ni får en härlig tisdag.. jag ska försöka ha det jag med trots en seg start på dagen!

wp-1474953030352.jpg

wp-1474953025070.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.