Jannice

Så där löjligt mallig

Igår var Nora utlånad till 02:orna för att spela match. Trots att jag inte mådde särskilt bra så tog jag mig iväg för att kika på matchen och var påpälsad med både vinterjacka och fingervantar.
Det var en riktigt spännande match att titta på och våra tjejer hade övertaget under hela första halvlek men fick aldrig in något mål trots många fina chanser. I andra halvlek så fick de en lite segare start och motståndarna fick in ett skitmål efter en stund.
När Nora sedan fick iväg världens skott utifrån kanten, över målvakten och in i mål till en kvittering så blev jag så där löjligt mallig och hade svårt att sluta klappa händerna. Jag bara stod där och flinade för mig själv och blev nästan lite generad av någon anledning :]
Som hon var värd det där målet! ♥
Tycker det är jättekul för hennes skull och att hon dessutom fick göra ett snyggt mål när hon var inlånad till de äldre tjejerna kändes lite extra speciellt mitt hjärta.

Jag är alltid stolt och mallig över mina tjejer, det vet dom.. Men såna här gånger slår mitt hjärta några extraslag!

Matchen slutade iallafall med en vinst (2-1), helt rättvist efter en jättefin insats av hela laget!
Det blev en väldigt bra men kylig fotbollskväll och jag är väldigt glad att jag tog mig iväg :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!