Jannice

Nya träningskläder på väg hem till mig!

Som jag har skrivit om flera gånger tidigare (även förra året vid den här tidpunken) så behöver jag nya träningskläder till innebandyn. När jag tränar innebandy så vill jag helst göra det i shorts och t-shirt och inte i mina gymkläder.
Problemet är att den enda t-shirt som jag äger är en jäkla bomullströja, i färgen lila! Jag svettas alltid som en GRIS under mina träningspass. Ni ser ju på bilderna här nedan hur jag ser ut efter 1 timmes träning!
Det här med att svettas så att det rinner om mig är något som har kommit de senaste 2 åren, gissar på att det har med åldern att göra ;] Det roliga är att jag blir dyngsur på ryggen och under brösten men det finns inte en droppe svett under armarna!

wp-1473220458427.jpg

wp-1473220461178.jpg

Det känns inte så jäkla fräscht faktiskt även om det är lite kul också att det faktiskt syns att man ansträngt sig… Mats har en tröja (i strl L) som andas lite mer som jag brukar låna.. men både Mats och barnen har sagt att det ser ut som att jag har en sopsäck på mig eftersom att mina kläder är så himla stora ;]
Jag vet inte varför det har dröjt så himla länge men nu har jag äntligen beställt både nya shorts och en t-shirt som jag kan träna i. Förhoppningsvis kommer inte svetten att synas och kännas lika mycket framöver.
Jag fastnade såklart för färgen rosa ♥
Kläderna fanns bara i herrstorlekar men det struntade jag i, hoppas på att det kommer att passa ändå ;] Om inte annat så kommer det iallafall att matcha mina fina klubba!

 

wp-1473239768085.jpg

wp-1473239764013.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.