Jannice

Bakis och saknad

Jag vaknade med världens jävla huvudvärk idag och den blir bara värre och värre. Känns nästan som att jag var ute och drack igår men det gjorde jag ju inte. Misstänker att jag är sockerbakis om man kan bli det!?

Det är väldigt tomt här hemma nu, Freja har åkt med mormor för att hälsa på moster och kusinerna i Bergsjö i några dagar. Hon har ångrat sig fram och tillbaka sedan igår och imorse hade hon bestämt sig för att stanna hemma för att inte förlora tid tillsammans med mig och Mats. Hon sitter alltid ihop med någon av oss eller systrarna och vi vet att hon skulle må väldigt bra av att få göra något på egen hand ibland så vi peppade henne och pratade om hur roligt det skulle bli så då bestämde hon sig för att åka med ändå :]
Hon fick packa en resväska med de nya kläderna som hon fick igår och några leksaker. Hon var jättepeppad och jag är övertygad om att hon kommer att få det superroligt.
Saknaden är nog värst för oss föräldrar skulle jag tro, det kommer att vara väldigt tomt i våran säng några nätter nu. Jag kommer inte att ha någon som värmer mig under natten och inte ha någon som väcker mig med kramar, pussar och en massa gos ♥

wp-1471339479724.jpgJag hoppas att dagarna kommer att gå snabbt så att hon kommer hem igen!
Men det ska bli lite kul att få ge de stora tjejerna all uppmärksamhet också :] Vi kan göra lite saker som Freja inte tycker är så roligt annars.

Vi har inget inplanerat än så länge mer än att jag och Nora ska göra första hallträningen ikväll!!
Vi får se vad vi gör helt enkelt, ska försöka bota min huvudvärk på något sätt till att börja med iallafall…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.