Jannice

Uppe med tuppen

wp-1471152777507.jpg

Godmorgon! Det är tydligen söndag idag och jag är uppe med tuppen.. Jag har knappt någon koll alls på dagarna längre :]
Jag har precis väckt Nora som har samling kl 9. Hon har två matcher idag och sedan lottas slutspelet. Vi ska se den första matchen som är en hemmamatch och sedan åker hon till Ö-vik. Vi stannar kvar hemma i stan, i eftermiddag har Amanda match som vi ska kika på. Det har blivit väldigt mycket fotboll den här veckan så förhoppningsvis blir det lite lugnare nästa vecka.

Vi har en hel del att hinna med idag… fotboll, städning och kalasförberedelser står på schemat. Vi ska handla hem fika och slå in presenter.

Tänk att Freja fyller en hel hand imorgon. Helt obegripligt! Jag är glad att hon fortfarande tycker om att mysa med mig så pass mycket som hon gör ♥
När vi var och handlade presenter häromdagen så gick jag förbi en massa pyttesmå bebiskläder och fick nästan en liten tår i ögat. Bebistiden är förbi sedan länge och snart är även småbarnsåren förbi. Jag kommer aldrig mer att ha en minimänniska att ta hand om. Även om jag har bestämt mig för att jag inte vill ha fler barn så känns det lite sorgligt!

5 år alltså.. det är stort! Och som hon längtar! :]

CIMG2367

CIMG2471

CIMG2484

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.