Jannice

En anledning till varför det är bra att ha träningsmål!

wp-1469165714391.jpg

Godmorgon!
Herregud vad segt det var att komma upp ur sängen imorse. Jag vaknade med huvudvärk och kroppen kändes så himla trött och tung. Jag och Mats skulle egentligen springa igår men ingen av oss orkade ta oss iväg. Jag somnade som en klubbad säl i sängen innan 22!!
Eftersom att vi inte sprang igår så tänkte jag köra intervaller på roddmaskinen nu på morgonen istället för att få upp flåset rejält. Jag tog på mig träningskläderna och såg mig i spegeln och frågade mig själv varför jag gör det här? Funderade på om jag skulle skita i att åka till gymmet eftersom att jag kände mig som ett vrak.
Men jag vet ju att jag piggnar till efter att jag har tränat.. så jag for till gymmet som planerat. Men det blev inget tungt eller jätteansträngande pass, jag körde intervallprogrammet på crosstrainern i 15 minuter, sedan rodde jag 1.000 m och avslutade med att gå väldigt lugnt på löpbandet i 5 minuter.
Det var alldeles lagom för idag och jag är väldigt glad att jag kom iväg!

När jag såg mig själv i spegeln hemma imorse och funderade på varför jag gör det här så var svaret väldigt enkelt. För att jag mår bra av att träna och för att jag har en kommande innebandysäsong som väntar där jag vill prestera på en högre nivå än vad jag gjort tidigare!
Jag har inte världens bästa klubbteknik men jag har snabbheten i mig och det är där jag har mitt vapen. Kondisen var inte den bästa förra säsongen så jag föll mycket på det då men det ska jag inte göra i år!
Dessutom vill jag stärka upp alla muskler i kroppen för att undvika skador och för att kunna stå upp i alla tuffa närkamper.
När jag har ett tydligt mål så är det inte så svårt att komma upp och iväg på morgonen! Det är bara att göra det men anpassa träningen lite efter hur kroppen känns just där och då :]

wp-1469165711629.jpg

wp-1469165708305.jpg

Vad är det som motiverar er att ta er iväg och vad har ni för träningsmål? :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.