Jannice

Ibland är det inte prestationen som räknas utan att man faktiskt kommer iväg

wp-1468991527715.jpg

Godmorgon! Onsdag idag och snart har halva veckan gått! :] Onsdag innebär även gymdag för min del ♥
Jag körde marklyft, knäböj, bröstpress och bicepscurls som vanligt men sedan lade jag till latsdrag, höftlyft och en magövning.
Blev riktigt slut i kroppen idag och det kändes så skönt efteråt! Uppvärmningen bestod av en rask promenad och pokémonjakt.. kan hända att jag ställde klockan lite tidigare än vanligt just för att hinna med det ;]

Jag och Mats skulle ju springa igår men jag var så slut i kroppen och Mats hade jätteont i huvudet så efter middagen bestämde vi oss för att skita i det och bara ta det lugnt hemma istället. Vi for en sväng till lekparken så att Freja fick leka av sig lite medans Amanda var på fotbollsträning men sedan for vi hem och satte oss i varsin soffa.
Jag kände mig lite rastlös i kroppen trots att jag var trött och funderade på om jag kanske skulle dra iväg och springa lite själv ändå och precis då frågade Mats om vi skulle springa. 5 minuter senare var vi på väg till spåret!
Vi sprang det korta spåret och det kändes i kroppen att det var ett tag sedan vi sprang sist. Det var lite jobbigt med andningen i början men sedan gick det till sig och sista biten gick våra ben i en jäkla fart. Även om vi bara sprang det korta spåret så var det så jäkla skönt att vi tog oss iväg. Det var den största vinsten igår, att vi faktiskt kom iväg!

wp-1468991524271.jpg

wp-1468991569874.jpg

Idag verkar det bli perfekt strandväder.. synd bara att jag sitter inne på kontoret hela dagen.. :[
Hoppas ni andra får en riktigt härlig dag ute i solen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.