Jannice

Bröllopsfirande!?

Alltså, vi måste nog vara det tråkigaste paret ever! :]
Vi är extremt dåliga på att uppvakta och köpa presenter till varandra (det är lite av en överenskommelse vi har haft sedan vi träffades). Vi firar i stort sett aldrig någonting och om någon av oss fyller år så köper vi bara något fika för gästernas och barnens skull men i övrigt så är det som vilken dag som helst.

Vi har inte köpt något till varandra idag men vi tyckte att det kunde vara lite kul för barnen om vi gick ut och åt någon god mat för att fira våran bröllopsdag.. Alla fick lämna önskemål på en restaurang och vilken slags mat vi ville äta. Efter mycket om och men så slutade det med att vi tog en promenad ner till Sibylla!
Tjejerna var nöjda iallafall och efter maten gick vi in på Ica för att handla hem lite grejer så då köpte vi med oss varsin glass till efterrätt som vi åt efter vägen. Lyxigt ska det va´! ;]
Tur att jag inte har så höga krav! :]

Vi har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans allihopa och tanken var att jag och Mats skulle se någon film ikväll men vi hittar ingen som verkar bra.
Vi är ute efter en riktigt fin kärleksfilm eller en film som man gråter floder till. Har du något tips så lämna gärna en kommentar! :]

wp-1469037500934.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.