Jannice

Förena nytta med nöje

Godmorgon!
Förra veckan tränade jag varannan morgon och det är så min kropp verkar vilja ha det. Imorse när klockan ringde var jag så jäkla trött så jag snoozade en stund innan jag klev upp.
Jag tog en härlig promenad till jobbet iallafall så att jag fick röra lite på mig, solen lyser men det var kallt och rått i luften. Har inte sommaren kommit än eller har den redan varit här utan att jag märkt det? Jag hoppas att den inte är förbi utan att den kommer lagom tills att jag går hem på semester :]
När jag ändå var ute och gick så passade jag på att samla på mig lite pokémons. Så sjukt nördigt spel men så jäkla roligt!

wp-1468902714899.jpg

Efter middagen igår så for vi till elljusspåret och mötte upp Nathalie och barnen. Vi tog en promenad på 2,5 km och alla små barnen gick (mest sprang) hela vägen runt! Det var jätteskönt väder ute men lite väl mycket mygg i spåret. Så länge man rörde sig så gjorde det inte så mycket men eftersom att vi fick stanna emellanåt när barnen skulle titta på myror, plocka kottar och kissa så då kom myggen och satte sig direkt. Det blev en härlig promenad iallafall och jag längtar efter att få springa i spåret igen (tur att jag inte behöver vänta längre än tills ikväll)!

wp-1468902718255.jpg

wp-1468902724187.jpg

wp-1468902720989.jpg

Det är så härligt att se Freja och Ellen tillsammans ♥
Jag och Nathalie träffades när vi var gravida med dessa tjejer och har umgåtts sedan dess. Ibland hinner det tyvärr gå ett tag mellan gångerna vi ses och då är de lite blyga när de träffas men efter 5 minuter så är det som att de aldrig har varit ifrån varandra. De skrattar, kramas, håller varandra i handen och har så jäkla roligt ihop :]
Jag hoppas att det blir en vänskap som kommer att hålla i många år framöver!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.