Jannice

Om jag fick bestämma..

Alltså semestern känns jävligt långt borta nu. Jag skulle behöva gå hem typ nu.
Jag börjar bli mer och mer trött i psyket och minnet har jag tydligen tappat helt. Mats kan säga saker som jag aldrig hört förut även om vi tydligen hade pratat om det någon vecka innan.
Det är en sak att glömma bort en sak men ändå komma på i efterhand att man faktiskt hade glömt det. Men när det bara är tomt och man inte har en aning om att man pratat om en sak, det är en aning skrämmande.. Är det jag som har tappat det helt eller är det så att en sak kanske aldrig har sagts? Förmodligen det förstnämnda.
Men jag känner mig inte utmattad på något sätt, är bara lite trött och glömsk.. kanske lite stressad under dagarna när jag jobbar men jag mår ändå bra inombords. Har ingen ångest eller så och det är ju skönt.
Men jag vill gärna ha tillbaka mitt minne!
När det är semestertider så är ju tanken att man kanske ska börja komma in i rätt semesterstämning innan man går hem och börja ta det lite lugnare. Men här blir det bara stressigare och stressigare. Högarna bara växer och det kan stressa mig enormt även om jag inte kan göra något åt saken.

Nu när det är fina dagar med värme och sol så blir jag också påmind om hur mycket härlig tid jag missar med mina barn som är hemma på sommarlov ♥
Jag hoppas att det fina vädret håller i sig till augusti då jag ska vara ledig..

1467715900421.jpg

Om jag skulle få bestämma så skulle jag vilja kunna leva på mitt bloggande.
Även om de betalda bloggarna lägger ner extremt mycket tid på bloggen och allt runt omkring (mer än ett heltidsjobb) så kan man ändå styra mycket över sin egna tid och planera på ett annat sätt.
Tänk att kunna ha ett arbete som man styr över helt själv! Och att dessutom tjäna pengar på något som man älskar att göra :]
I min drömvärld, under sommartid, så skulle jag ställa alarmet runt 7, åka och träna och sedan komma hem och jobba undan lite. Jag skulle ha nästan hela dagen över till att göra utflykter osv. med barnen och sedan fortsätta att jobba under kvällen när barnen varvar ner innan läggdags. Det låter för bra för att vara sant, eller hur!? Det är det säkert också, jag har ingen aning om hur människorna bakom bloggarna lever sina liv egentligen.
Men i min drömvärld skulle det se ut så här! :]
En vacker dag så kanske drömmen blir verklighet….?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.