Jannice

Trött och eländig

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort inatt. Jag vet inte vad det var för fel men jag hade jättesvårt att somna och när jag väl somnat så vaknade jag stup i kvarten. Vid 2-tiden kom Freja in och la sig med oss, då var det jättevarmt i sovrummet och jag hittade ingen skön ställning att ligga i. Mats hade samma problem som mig, jättesvårt att somna och vaknade hela tiden.

Jag känner mig som ett vrak idag och ser ut som ett också..

1467261586738.jpg

Att försöka se pigg och glad ut kan man ju göra iallafall ;]

Jag har dessutom inget smink som gör att jag kan se fräschare ut heller. Min foundation är slut, min concealer är slut och den enda mascaran jag har är en gammal jäkel som bara smular och lägger sig under ögonen. Inte så snyggt ;]
Börjar även bli lite förkyld tror jag, jag känner mig igentäppt i bihålorna, har svag huvudvärk och en sån där fräsch smak av var i munnen!
Jag hoppas att det bara är nåt skit efter natten och att det släpper under dagen.

Nu till något positivt så här på morgonkvisten. Jag börjar känna av lite träningsvärk från gårdagen och den sitter på rätt ställen. Så något rätt gjorde jag iallafall :]
Just nu är träningsvärken så där härligt skön men jag vill inte tänka på hur det kommer att kännas imorgon :P
Ikväll har vi sista löpträningen med gänget och sedan får jag klara mig själv under juli månad. Jag håller tummarna för att jag får vara frisk och kan köra på som jag har tänkt!

1467261579349.jpg

Ha en fin dag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.