Jannice

Sponsrad Video: Idéer på väg – Staden

Vilka tankar och idéer kan dyka upp längs vägen under en bilfärd? När vi i vår familj åker bil så är vi oftast på väg någonstans och då är det nästan alltid det målet jag har i tankarna hela tiden. Var vi ska, hur långt det är kvar, hur lång tid det kommer att ta, om jag är lite stressad så blir jag dessutom ofta irriterad på övriga trafikanter.
Men ibland händer det att vi är ute och åker bara för att åka och det är nästan de bästa åkturerna. När jag inte har fokus på ett specifikt mål så upptäcker jag saker i omgivningen som jag inte lägger märke till annars. Nya hus, skyltar, affärer och människorna! Jag älskar att titta på människor, hur de rör sig, vad de har för kläder, frisyrer osv.
Ibland kan vi åka omkring i olika bostadsområden bara för att drömma oss bort om hur det skulle vara att ha ett eget hus. Man får mycket nya intryck, tankar och idéer när man färdas framåt!

Och det här hade jag ingen aning om.. men visste ni att det är lättare att samarbeta om man sitter bredvid varandra? Det måste det ju vara ett perfekt tillfälle att diskutera hushållssysslor och att planera semestern med sin partner i bilen när man ändå är ute och åker till exempel? ;)

I den här videon bjöd Volkswagen in fyra personer till en tur i nya Tiguan och bad dem diskutera hur staden kan utformas och utvecklas för att vi på ett bättre sätt ska kunna leva och arbeta i den?

Hur tror ni att det gick? :)

Medverkande: Mark Isitt, arkitekturjournalist. Charlotte Karlsson, grundare av runday.se. Fredrik Lindberg, VD på Glommen & Lindberg. Karolina Keyzer, arkitekt och f.d. stadsarkitekt.

document.write(”);

/Sponsrat inlägg

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.