Jannice

Min miniZlatan!

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott inatt, jag har sovit alldeles för lite som vanligt…
Men så går det när man sitter uppe och tittar på fotboll! Jag har inte haft möjlighet att se Sveriges tidigare matcher så jag tänkte att om jag ser matchen mot Belgien så kanske de vinner. Men jag förde ingen tur med mig tråkigt nog :/ Det kom nästan några tårar när Zlatan gick av planen, sista matchen i landslaget alltså. Känns väldigt sorgligt trots att jag inte är någon fotbollsnörd nu för tiden. Men Zlatan är ju Zlatan liksom!

Som tur är har jag ju mina miniZlatans hemma som jag får följa på nära håll istället ♥

Amanda hade match igår, den sista innan uppehållet och det blev en vinst igen :) Tjejerna spelade riktigt bra och det är så kul att se att de börjar få till ett passningsspel nu (även om jag tycker att de passar lite väl mycket ibland när de har världens chanser att springa själva med bollen).
Det blev inget mål för Amanda den här gången men hon hade många bra skott på mål. Tror hon var nöjd efter matchen ändå! ;)

wp-1466653236356.jpg

Freja satt och glassade vi sidan av planen när hon inte sprang omkring själv med bollen. Förra året var hon inte så jätteintresserad av att spela fotboll men nu vill hon ha med sig bollen var vi än åker. Så himla roligt!
Hon sa faktiskt igår, att när hon blir stor så kommer hon kanske att spela i Zlatanlaget ♥
Om något år så finns det nog ett lag som hon kan börja i även om det inte är Zlatans men hon får jobba sig uppåt ;)

Just nu är ju alla tjejerna väldigt intresserade av både fotboll och innebandy, det ska bli kul att se hur länge det håller i sig och vad de kommer att göra när de blir stora :D

wp-1466653257636.jpg

wp-1466653280233.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frumagnolia

    Visst är det imponerande när de helt plötsligt börjar inse att de är ett lag. Och att det är bra att passa vandra. Så häftigt att följa deras utvecklingskurva :)