Jannice

Längtan efter semester och onda benhinnor (igen!)

Godmorgon! Äntligen lyser solen igen och det kändes riktigt skönt ute imorse. Det är en sån här dag när jag bara vill vara utomhus och njuta ♥
Jag hoppas verkligen att det blir en riktigt bra sommar i år och att den håller i sig länge, jag vill gärna kunna hänga lite på stranden när jag går hem på semester om en månad! ;)

Igår var det inte lika roligt väder, det regnade mest hela dagen men framåt eftermiddagen så kom solen och det blev till slut en riktigt fin kväll. Vi var och tittade på Noras match och sedan sprang jag och Mats den korta slingan i spåret. Han sprang hela vägen igen och vi var en minut snabbare en sist, snart kan vi nog börja springa lite längre :) När vi hade sprungit klart så satte vi oss i slänten vid utegymmet och tittade på barnen när de ”tränade”. Hade kunnat sitta där hur länge som helst för att det var en sån härlig kväll men klockan hade hunnit bli ganska mycket så vi var tvungna att åka hem. Längtar ännu mer efter min semester nu så att vi kan vara ute hur länge vi vill utan att behöva anpassa oss efter klockan och att jag måste upp och jobba..

wp-1466571696760.jpg

wp-1466571728960.jpg

wp-1466571766482.jpg

Något som inte känns lika roligt som dagens väder är att mina benhinnor börjar göra mer och mer ont. Jag har ju haft känningar efter vårruset men jag har ändå kunnat springa utan att det har gjort allt för ont men igår när vi sprang så kände jag av det hela tiden och efteråt hade jag svårt att gå upp för trapporna hemma. I vissa lägen så högg det bara till i benet, idag ilar det mest hela tiden.
Jag har masserat in benen med MSM gel och Heat lotion och hoppas på att det ska kännas bättre innan träningen imorgon. Mina problem kommer inte av att jag springer för mycket, jag har inte chockat kroppen på något sätt utan det har förmodligen med mina fötter och lite sneda bäcken att göra. Jag har ju nyligen bytt skor också så det kanske tar ett tag innan kroppen vant sig.
Det är sjukt frustrerande iallafall och jag har tyvärr slarvat lite med mina övningar som jag fick i uppgift att göra av sjukgymnasten i våras.
Jag får alltså till en viss del skylla mig själv eftersom att jag inte har någon disciplin att göra det jag ska. När jag känner mig ”bra” i kroppen så glöms det liksom bort av någon anledning. Det är varje gång jag får ont någonstans som jag blir påmind om att jag skulle ha gjort de där övningarna!

Idag blir det en vilodag från löpningen, jag ska bara göra mina övningar och så ska Mats få hjälpa mig att nollställa bäckenet.. det var ett tag sedan nu men borde göras varje dag.
Jag är ett hopplöst fall.. men det borde väl bli ordning på mig någon gång också!? :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.