Jannice

En riktigt blöt kväll

Godmorgon! :) Idag blev det tyvärr ingen morgonpromenad och inte för att jag är lat utan för att jag skulle ha med mig en del packning på jobbet och så måste jag åka och hämta ut några paket under lunchen så jag behöver bilen. Lite tråkigt för att det var riktigt skön luft ute och lite lite duggregn.

Igår däremot så var det inte bara lite duggregn när vi hade träning. Det regnade en hel del och vi var 3 tappra tjejer som tog oss ut i spåret. Det var riktigt blött och grisigt men fan vilken skön känsla jag hade efteråt! Det var en riktigt rolig träning och vi blev filmade några vändor när vi sprang så att vi kunde få se hur vår löpteknik såg ut. Det blev en hel del skratt under tiden och det är fan inte lätt att springa rätt ;)
När vi kom tillbaka till bilarna så skulle herrarnas träning precis börja och vi fick frågan om vi inte var sugna på att hänga med. Vet inte om det var seriöst eller inte men nu i efterhand ångrar jag att jag inte var med. De höll till i utegymmet och på ett klipp som jag såg verkade träningen ha varit skitkul. Nästa gång kanske!

Fick även höra av herrarnas tränare att jag hade smink i hela ansiktet och mycket riktigt så satt mascaran både i ögonbrynen och på kinderna. Det ska synas att man har tränat hårt :P

wp-1466139451545.jpg

När jag kom hem så slet av mig de dyngsura kläderna, fyllde skorna med papper och ställde mig i en VARM dusch. Så himla skönt efter ett sånt här träningspass :)
Det bästa av allt är att jag börjar känna att träningen ger lite resultat, kondisen har redan blivit mycket bättre men jag är inte på topp än och kroppen känns mycket lättare när jag springer. Ser fram emot att få kliva in i hallen till hösten och känna att jag faktiskt orkar med en match utan att få spagettiben och att jag knappt kan andas efter ett byte. Det kommer att bli en grym säsong, det känner jag på mig.

Men just nu längtar jag efter ett hårt gympass. Saknar att lyfta alla vikter men det kommer det med så småningom! ♥

Vad gjorde du igår?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.