Jannice

Ett mindre lyckat beslut

Ibland gör jag saker som inte är så himla genomtänkta. Att åka på affären en fredag vid lunchtid när pensionen har betalats ut är en sån sak till exempel. Jag tyckte att jag skulle vara smart och fara och hämta ut några paket under lunchen idag, BIG FAIL!
Hela parkeringen var proppfull med bilar men jag lyckades knipa en parkering nära ingången iallafall. Av erfarenhet så vet jag att paketen jag hämtar inte brukar vara så roliga att bära en längre bit, tunga och otympliga! Och nu hade jag 3 st som väntade på mig..

Det var en del kö så jag fick vänta en stund och sedan när det äntligen blev min tur så var det jag som drog ut på tiden istället. Det visade sig att mitt ena paket var helt förstört så jag fick tips om att kontakta posten.. Min kära blogbag från Loppi som jag sett fram emot :(
Aja, inte så mycket att göra åt men jag hoppas att något där i ändå har klarat sig, det återstår att se när jag kommer hem ikväll.

Efter att jag hämtat ut paketen sprang jag tillbaka in på affären för att handla lite gott till familjen ikväll. Det gick ju knappt att ta sig fram där inne, stressen och irritationen växte inom mig. Jag får panik av så mycket människor som bara står still i alla gångar. Jag vill att allt bara ska flyta i min takt liksom ;)

Fick med mig lite lösgodis, chips och dricka iallafall. Och jag har en känsla av att det kommer att nallas av kvällsgottat redan till fotbollen där hemma..

Pustade ut när jag äntligen fick åka från parkeringen och ringde till Mats så att han kunde komma ut och möta mig och hämta grejerna. Då tog det stopp i trafiken också!
Hallå.. Hur är det ens möjligt vid lunchtid? Jag som HATAR bilköer och folk som går som sniglar över gatan så att man får stå och vänta. Tur att jag inte bor i någon storstad, jag hade förmodligen slitit håret av mig för längesedan..

Tanken var att jag skulle åka till systemet och köpa en flaska vin inför morgondagens fest också men den planen har jag skjutit på till imorgon, ni kan ju gissa varför :P

Men nu ska jag försöka släppa den där irritationen och fokusera på något roligare istället!

Min ”presentation” om sociala medier gick rätt så bra igår, det var lite svårt att bara stå och prata när jag inte riktigt visste vad mina kollegor ville veta. Men jag var knappt generad iallafall, det var bara händerna som var lite skakiga ;) Fick applåder efteråt och det känns så skönt att ha det gjort! Nu kanske det inte känns lika läskigt nästa gång jag ska prata inför anda människor.

Ikväll ska vi ha sommarfest här på jobbet, jag har packat med mig en superfin klänning som jag inte använt sedan sommaren 2014. Och så har jag tagit med mig locktången, får se om jag kan fixa till håret själv utan spegel eller om det är något som kan hjälpa mig.
Det ska bli riktigt kul iallafall och det kommer att dyka upp en del överraskningar har jag hört, spännande!

Vad har du för fredagsplaner?

wp-1465979755495.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.