Jannice

På promenad genom stan och en tankeställare

Godmorgon! Det var lika segt att vakna idag som igår men jag snoozade inte lika länge iallafall. Idag tog jag också en promenad till jobbet, gick genom stan den här gången för att jämföra sträckorna. Igår gick jag bilvägen och efter mina promenader så kan jag konstatera att det skiljer ca 110 meter ;)
Så det är liksom vilket som vilken väg man går men det var faktiskt lite trevligare att gå genom stan!
Har dessutom lyssnat på en jättebra podd vilket gjorde promenaden ännu lite bättre. Morgonen kunde inte ha börjat på ett bättre sätt ♥

wp-1466052166817.jpg

När jag lyssnade på podden så fick jag mig en liten tankeställare..

Jag är en sån där periodare vad det gäller allt i livet, jag är antingen eller, svart eller vit. Det finns sällan något mellanläge. Antingen är jag jätteglad, det spritter i kroppen, hela livet känns fantastiskt och jag ser bara det positiva i allt. Men det kan vända lika snabbt, en liten grej kan göra att jag blir jättelåg, allt känns värdelöst och hela min framtid känns bara som ett mörker. Ibland kan jag ha en längre period när jag liksom springer omkring på fluffiga moln och ingenting känns omöjligt. Ibland har jag dagar när jag far upp och ner i humöret som en jäkla berg- och dalbana och jag ser hinder överallt.
Jag försöker sträva efter att ha en stabil tillvaro där jag trivs, mår bra och är trygg i mig själv. Att veta vad jag vill få ut av mitt liv och handla därefter.
Många gånger känner jag mig så vilsen i mig själv, ena dagen vill jag det ena och nästa vill jag det andra. Jag kan ha svårt att säga vem jag är ibland, vad det är jag tycker om och vad jag tycker är viktigt för mig.

Jag är likadan när det gäller det mesta.. träning, mat, nöjen osv. Allt eller inget.

Jag behöver komma i kontakt med mig själv lite bättre.
Vad är det JAG vill? Vad är det JAG tycker om? Vem är JAG och vad vill jag ha för roll i MITT liv?
Lever jag som jag själv vill eller lever jag på ett sätt som jag ”borde” leva det, enligt någons annan mallar?

Livet är här och nu, det är inget genrep som Josefine och Vanja sa i podden. Skit i vad andra tycker och tänker, gör det som känns bäst för dig själv.
Det ska jag börja med NU!

wp-1466052135723.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Kloka ord…DU är värdefull Jannice! Skit i vad alla andra tycker! Kör ditt race, sträck på dig för du är fantastisk!!!! Som sagt Livet är här och NU❤️❤️❤️
    Kramar