Jannice

Adidas Energy Boost 3 W

Igår for vi till Intersport för att hitta ett par skor till Mats som han kan ha när vi ger oss ut och springer/går tillsammans. Hans tidigare skor hade tydligen tappat sulan så det är därför han inte har velat följa med mig ut i spåret tidigare men nu kan han inte komma med några undanflykter ;)
Tanken från början var ju att vi bara skulle köpa ett par skor till honom men jag kunde inte hålla mig ifrån att fråga personalen om skor som skulle kunna passa mina fötter och min problematik när vi ändå var där.
Jag fick 2 par olika skor framtagna som skulle passa mina fötter och löpning i elljusspåret där jag springer mest. Det första paret jag provade var dessa på bilderna och de satt hur skönt som helst på foten!
Jag provade även det andra paret som var från Nike men de var inte alls lika sköna. De kändes för rymliga framtill och jag vill gärna ha en sko som smiter åt runt hela foten och det gör dessa.wp-1465766868423.jpg

Adidas Energy Boost 3 W, 1499:- 999:-Intersport!

Jag längtar tills ikväll när jag får invigda dom på riktigt i spåret, jag hoppas att de är lätta att springa i och att jag inte får så ont i fötterna och benhinnorna!
Jag fick även tipset om att inte ha mina formgjutna sulor i när jag springer på mjuk underlag men däremot om jag springer på hårt underlag. Åh, som jag har längtat efter att få köpa ett par riktiga löparskor. Jag är i himlen!
Och färgen föll mig bra i smaken, jag älskar ju att ha färg på mig när jag tränar. Det blir så mycket roligare då :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.