Jannice

Ett lättat hjärta och investeringar

Hej och godmorgon! Jag tog en ledig helg från bloggen, har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn faktiskt. Men jag ska försöka sammanfatta min helg lite kort :)
I lördags så var jag, Amanda och Freja och kikade på Amandas lag som spelade match och sålde fika. Chokladbollarna som vi hade gjort försvann snabbt som attan och alla som ville ha hann inte köpa. Får göra en femdubbel sats nästa gång ;)
Efter matchen så for vi till pappa och hälsade på och fikade. Det var alldeles för längesedan vi var där sist så hjärtat kändes lite lättare när vi for därifrån ♥ Jag har haft så himla dåligt samvete för att vi inte har haft tid att åka dit tidigare.

Under kvällen fick Freja jätteont i örat, exakt likadant som förra gången. Smärtan kom från ingenstans men den här gången var det på andra örat. Alvedonen var slut hemma så jag fick slänga mig iväg på affären. Efter alvedonen så klagade hon inget mer så det var nog bara något tillfälligt och det ser inte ut att ha gått hål på trumhinnan iallafall.

wp-1465794226797.jpg

Igår var Amanda på poolparty och sedan var det dags för fotboll igen, Amandas två lag mötte varandra och jag fick uppdraget som linjeman. Det var en väldigt jämn match och det var kul att se hur tjejerna spelade när de mötte varandra :)

I övrigt så har vi satt ihop det där paketet som jag hämtade i fredags. Ni som följer mig på Instagram (@janniceskoglund) vet vad det var för något ;)

wp-1465794688998.jpg

Vi har investerat i ett innebandymål och grannarna har nog redan hunnit bli less på oss.. vet inte hur många skott vi har skjutit i helgen men det är bra att nöta :P Lite irriterande när inte bollarna går in där man vill bara. Men det är skitkul och vi kör poängtävlingar så att det blir lite press och spänning. Hela familjen tycker att det är skitkul men vi skulle ha haft en bättre matta att skjuta ifrån och så måste vi hitta en bättre plats för målet. Vi har ju tagit upp hela hallen nu :)

Igår shoppade jag och Mats några grejer till som jag har längtat efter såååå himla länge, men det förtjänar ett helt eget inlägg så det kommer senare!

Ha en riktigt fin dag och här kommer en bild på torsdagens student ♥♥♥

 

wp-1465794318067.jpg

Vad har hänt hos dig i helgen? :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.