Jannice

Frukt och chokladbollar ♥

wp-1465586615025.jpg

Jag har hunnit med nästan allt som jag hade planerat ikväll och det är tack vare mina underbara tjejer. Medan jag lagade middagen så plockade de undan, dammsög vardagsrummet och vek all tvätt ♥
När vi hade ätit klart så hann vi inte mer än att resa oss från bordet innan vi skulle gå bort och kolla på niornas bal och tjejernas kusin Julia. Hon var så himla fin men jag tyckte synd om alla ungdomar som stod ute i nästan inga kläder alls i den här kylan. Förhoppningsvis så tinar de upp under kvällen ;)

Nora är med några kompisar och ska sova borta så det blev lite tomt här hemma. Tomt men ändå lite mysigt att bara få rå om Amanda och Freja ♥
Vi har hjälpts åt att baka chokladbollar till fotbollen imorgon men jag gjorde fyrdubbel sats så det blev en del chokladbollar till oss också. För att väga upp det onyttiga så skar jag även upp lite frukt som vi har smaskat på här ikväll.

wp-1465586463054.jpg

Vi har tyvärr inte hunnit bygga ihop det som låg i paketet som jag hämtade ut tidigare idag så det får vi göra imorgon istället. Och bilderna har jag inte heller hunnit gå igenom.
Men det är ingen panik. Jag känner mig nöjd med kvällen ändå :)

Amanda har bäddat ner sig i ena soffan och det är snart dags för mig och Freja att gå och lägga oss också.
Klockan ringer ganska tidigt imorgon så jag ska försöka se till att jag får bra med sömn innan dess!

Ha en fin kväll!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.