Jannice

En smak av sommar

wp-1465557102354.jpg

Dagens lunch: Kokosmjölk, proteinpulver (vanilj & vit choklad) och mango. Toppad med lite (ganska mycket) riven kokos :)

Alltså det här vädret gör ju vem som helst deprimerad! Jag skulle helst av allt bara vilja åka hem och gömma mig under täcket.. Men jag har muntrat upp mig själv litegrann i form av en god lunch. Smakar sommar enligt mina smaklökar ♥
Jag har druckit shakes/smoothies till lunch varje dag då jag jobbat sedan i mars. Det är väldigt smidigt och man behöver aldrig fundera över matlådor. Kan kännas lite enformigt kanske men jag varierar smakerna emellanåt :)

Jag hann också med en tur ner på affären under lunchen för att hämta ut några paket. Längtar tills jag kommer hem och får öppna dom! Jag vet ju vad som är i men det är lika roligt ändå. Det ena paketet kommer att uppskattas av hela familjen så det ska bli kul att överraska tjejerna med det i eftermiddag ;)

wp-1465558892116.jpg

Mats tycker att jag ser väldigt buissnessaktig ut i den här outfiten och med den där tofsen i nacken. Den kanske blir en buissnesskvinna av mig i framtiden hur nu en sån är som? ;)

Ikväll har jag och tjejerna ett fullspäckat schema (Mats ska inte vara hemma så han ingår inte i våra planer idag), vi ska laga middag, städa, vika tvätt, baka inför morgondagen, kanske titta på kusin Julia som ska på bal, inviga grejen som ligger i ena paketet och sedan ska vi försöka hinna med lite fredagsmys också ♥ Och jag har en plan att kunna sitta vid datorn en stund för att gå igenom och rensa bland en massa bilder. Vi får se hur mycket vi hinner med helt enkelt.  Jag kanske stupar i soffan när jag kommer hem och skiter i allt också :P

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.