Jannice

Mina barn och deras idrotter

I vår familj går nästan all vår fritid åt till träningar och matcher. Under vintersäsongen är det innebandy som gäller och nu under sommaren så hägrar fotbollen.
Jag är väldigt glad att tjejerna har valt att hålla på med idrotter som jag själv också tycker om, vi spelar mycket tillsammans och vi pratar väldigt mycket om både fotboll och innebandy hemma :)
Jag spelade fotboll när jag var yngre och när jag var 15-16 år så var jag övertygad om att jag en dag skulle bli fotbollsproffs. Allt handlade om fotbollen då, den gick före allt annat! Tyvärr så valde jag att ta ett uppehåll när skulle fylla 18 och efter det kom jag aldrig tillbaka. Så himla dumt beslut nu så här i efterhand!
Nu har jag ju istället hittat till innebandyn och om inte tjejerna hade spelat innebandy sedan innan så tror jag inte att jag hade börjat spela jag heller, så tack för det! :)

Båda tjejerna älskar att spela både fotboll och innebandy och jag försöker att se så många matcher jag bara kan. Om matcherna krockar så ser jag tjejerna varannan gång. Det är så himla kul att följa deras utveckling!
Jag tror att Amanda har ärvt min vinnarskalle inom fotbollen och hon älskar att göra mål precis som jag gjorde! ;)
Jag var inte särskilt spelskicklig men jag var snabbare än de flesta och gjorde en hel del mål under mina år som fotbollsspelare.
Nora fick den där spelskickligheten som inte jag hade, hon har en grym spelförståelse!

Efter Amandas 2 senaste matcher så har hon varit så himla besviken just för att hon inte gjort något mål. Igår tog hon igen det med råge, efter ungefär 2 minuter så hade hon gjort ett hattrick! :)
Mycket handlar om inställning, allt går bara man vill och bestämmer sig!

Freja har också börjat få ett stort intresse för fotboll nu så jag hoppas att hon också vill börja i ett lag när hon blir lite äldre.

Jag vet att många vill få sina döttrar att börja med golf eller tennis just för att det är där de kan tjäna pengar som tjejer när de blir äldre. Men i mina ögon handlar det inte om att kunna tjäna pengar på sin idrott eller inte.
Jag vill bara att mina barn ska få göra det de älskar allra mest och det som de brinner för. Att det just nu råkar vara fotboll och innebandy är bara ett stort plus för min egen del eftersom att jag själv tycker att det är så himla roligt ♥

untitled  untitled2

Tjejerna var och fotades förra veckan, så himla fina ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.