Jannice

Fullspäckade dagar ♥

wp-1465236835323.jpgIdag hade vi besök av Birka Cruises i stan :)

Hej på er!
Både igår och idag har vi haft fullt upp från morgon till kväll i stort sett. Igår var vi i Kramfors halva dagen för att titta när Nora spelade DM med 02:orna. Hon blev inringd 20 minuter innan samling men hon hann iväg som tur var. Hon som annars brukar vilja ha minst en timme på sig att få i sig frukost och klä på sig ;)
Hon fick spela 11-manna för första gången också och det gick helt okej men det blev tyvärr förluster i båda gruppspelsmatcherna så det blev inga fler matcher än så.

På vägen hem så bestämde vi att vi skulle åka och kika på Noras ordinarie match som hon skulle ha spelat om hon inte blev utlånad. Vi skulle hinna se slutet av andra halvleken men när vi kom dit så blev det precis paus så Nora sprang ner till sina kompisar. De hade inte så många spelare på plats så Nora fick snöra på sig fotbollsskorna igen och spela den andra halvleken ;)

Amanda var i Ullånger under dagen och spelade match hon med. De vann med 1-10 men Amanda var jättebesviken igen eftersom att hon inte hade gjort något mål. Försökte förklara att det inte är viktigt om man gör mål eller inte, att det är en lagsport och att det är laginsatsen som räknas men det hjälpte inte så värst. Hon vill bara göra mål den där tjejen, undrar varifrån hon har ärvt den genen? ;)

Efter all fotboll så var vi bortbjudna på middag så vi hann bara lämna alla fotbollsgrejer hemma och byta om innan vi for vidare. Vi fick grillspett och ris med sallad, så himla gott!! ♥

Det blev en rätt sen kväll och idag vaknade vi faktiskt inte förrän strax före 9,  vi hade kunnat sova en bra stund till om det inte hade börjat sms:ats i en sms-grupp som både jag och Mats är med i. Lite störande men ändå skönt att inte sova bort halva dagen.

Under förmiddagen tog vi en promenad för att titta på Birka Cruises som hade lagt till i hamnen under morgonen. Vi tänkte att det kunde vara kul för Freja att få se en sån stor båt men hennes reaktion var bara:
-Den var inte så stor som jag hade förväntat mig faktiskt.
Haha.. hon trodde att den skulle vara så stor som upp till månen :)

Vi fick en promenad på nästan 5 km iallafall och det var skönt att få röra lite på sig trots att det blåste ganska kallt.

wp-1465236905039.jpg

wp-1465236962693.jpg

I eftermiddag har jag och tjejerna varit och fikat med Per, Marie och Alicia och sagt hejdå för den här gången. Alltid lika tråkigt när vi skiljs åt och vi inte vet när vi kommer att ses nästa gång :(

Vi har iallafall haft en jättehärlig helg och imorgon väntar skola och jobb igen!

wp-1465237055423.jpg

wp-1465236996502.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.