Jannice

Uppladdning inför vårruset!

Jag tar vårruset på största allvar (nästan).. Är redan skitladdad inför kvällen och det ska bli spännande att se hur länge och hur fort jag orkar springa. Förra året kom jag som sagt runt på ungefär 36 minuter med en lunginflammation i bagaget och året innan det så hade jag som mål att komma in under 30 minuter. Jag kände mig pigg i kroppen och höll ett bra tempo så jag trodde att jag skulle klara det. Men när det var 400 meter kvar så blev jag alldeles yr och det flimrade framför ögonen. Så jag fick gå den sista biten, riktigt surt! Kom in på 31.44..

Jag tror faktiskt inte att jag kommer runt under 30 minuter men jag kommer att göra ett ärligt försök. Det skulle vara en häftig känsla!

Jag har börjat ladda upp genom att göra en ny spellista inför kvällen och så hinkar jag i mig vatten så att jag inte blir uttorkad.
Hoppas också på att slippa bli kissnödig under loppet, ni som känner mig vet vad jag pratar om ;)

Det ska vara sol hela kvällen som det ser ut, bättre än regnet förra året men det kommer att bli svettigt!

 

wp-1464770031583.jpg

Jag har en salig blandning av låtar i min lista, både lite nytt och gammalt men framför allt såna låtar som gör mig glad och får det att spritta i kroppen på mig. Tror att det kommer att göra mig lite snabbare ikväll ;)

Har du sprungit vårruset i år eller ska du springa? Vi kanske till och med ses ikväll? :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frumagnolia

    Hejja dig! Håller mina tummar att du kommer under 30 min (och att du inte blir kissnödig)!